BATMAN / GERCÜŞ - Gercüş Kayapınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde bulunmaktadır. 2003 yılında Kayapınar Çok Programlı Lisesi olarak Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz, 2007 yılında ilk mezunlarını vermiştir. 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığının kararıyla genel liseye dönüştürülmüştür.Milli Eğitim Bakanlığının okul dönüşümleri genelgesine göre 2012 yılından sonra Çok Programlı Anadolu Lisesi ve 2016 yılında tekrar  Anadolu Lisesi,2021-2022 eğitim öğretim yılında Çok programlı Anadolu Lisesi  olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2020  yılında okulumuz yeni binasına taşınmıştır. Okulumuz bölgesinde öğrenci yurdu, kapalı spor salonu ve öğretmen lojmanı bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde imam hatip lisesi ve anadolu lisesi programları uygulanmaktadır.