BATMAN / GERCÜŞ - Gercüş Kayapınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı 1. Dönem 2. Yazılı örnek sorularını yayımladı. Sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.YAZILI SENARYOLARI

Ara

Eğitimci -Yazar  Sayın Şahin Mutlu  , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Şahabeddin Konakçı ve beraberindeki arkadaşlarla okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi .

Ara

Okulumuz öğretmenleri tarafından öğrenci velilerimiz ev ve işyerlerinde ziyaret edilmiştir. Ziyaret esnasında öğrencilerin genel durumları hakkında öğretmenleri tarafından bilgilendirme yapılmış ve daha etkin ve verimli bir eğitim öğretim için velilere tavsiyelerde bulunulmuş ve talepleri alınmıştır.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Yasemin YOLAL tarafından 'Teknoloji Bağımlılığı' konulu konferans verilmiştir.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizin deprem anında neler yapması gerektiğini öğrenmelerini sağlamak, olası bir depremde can ve mal kaybını en aza indirmek maksadıyla tüm personelin katıımıyla deprem tatbikatı icra edilmiştir.

Kas

Yazar Muhammed Emin Mirzaoğlu tarafından okulumuz öğrencilerine seminer verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlanmıştır.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulumuzda iyileştirme çalışmaları yapılmıştır.